Huldiging toerkampioen 2023

Tijdens de clubavond op 2 maart vond de huldiging plaats van de toerkampioen 2023. Op de eerste plaats eindigde, niet geheel onverwacht, Jan van Zeeburg. Bij alle gereden ritten was hij aanwezig en dus werd hij terecht gehuldigd als toerkampioen. Hij mocht uit handen van de voorzitter de wisselbeker, die hoort bij de titel toerkampioen, in ontvangst nemen.

Klik voor alle foto’s van deze avond hier

Op een verdiende 2e respectievelijke 3e plaats, kort op het achterwiel van Jan, eindigden Joop Prins en Bart Rens. Allen kregen ook een vrij te besteden cadeaubon.

Er was het afgelopen jaar meer om voor te rijden. Bij deelname aan alle georganiseerde ritten van de club, kreeg je een lot waarmee je mooie prijzen kunt winnen.

Na het officiële gedeelte startte de sponsorcommissie o.l.v. Erwin van Engelen en Bart Rens met het verloten van de vele prijzen, wederom beschikbaar zijn gesteld door onze vaste sponsoren (zie website) en o.a. door https://www.oliehandel.nl/ .

Na de verloting werd de avond tot in de late uurtjes voortgezet met lekkere hapjes en drankjes, dit alles vond plaats bij Café Petit-Restaurant Wolf.

Ons Toerseizoen begint op 16 maart met de openingsrit, voor de complete kalender kijk op onze website: https://thornspiick.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Search

Popular Posts

  • Huldiging toerkampioen 2023

    Tijdens de clubavond op 2 maart vond de huldiging plaats van de toerkampioen 2023. Op de eerste plaats eindigde, niet geheel onverwacht, Jan van Zeeburg. Bij alle gereden ritten was […]

  • Clubavond

    Nog even geduld en dan gaat het toerseizoen weer van start. Maar voordat het zover is, hebben we nog een gezellige avond gepland. Op 2 maart is het weer het […]

Categories