M.T.C. THORNSPIICK


REGLEMENT TOERKAMPIOENSCHAP MTC THORNSPIICK

REGLEMENT TOERKAMPIOENSCHAP MTC THORNSPIICK (3) 

Artikel 1)  Deelname aan het toerkampioenschap is alleen mogelijk door leden van MTC THORNSPIICK en is op vrijwillige basis. Het Toerkampioenschap van MTC THORNSPIICK is uitsluitend bedoeld voor ritten op een motor. 

Artikel 2)  Om deel te kunnen nemen aan het kampioenschap moet je lid zijn van de Motorclub. 

Artikel 3)  Deelname aan een door MTC THORNSPIICK georganiseerde rit, levert punten op. Een H2R is 15 punten en een dagrit 25 punten. Meerdaagse ritten, zoals bijv hemelvaartweekend is per dag 25 punten. 

Artikel 4)  Deelname aan een rit van MTC THORNSPIICK zal door een aanwezig bestuurslid worden geregistreerd. Als er geen bestuurslid aanwezig is, kan de voorrijder dit kenbaar maken dmv een mail naar toercommissie@thornspiick.nl met alle namen van de deelnemers. De deelnemer mag ook zelf een mail naar toercommissie@thornspiick.nl sturen 

Artikel 5) Deze toercompetitie is in zijn geheel gebaseerd op persoonlijk vertrouwen en gaat uit van het geven van eerlijke informatie. Echter, mocht onomstotelijk vaststaan dat men opzettelijk onjuiste informatie verschaft , zoals het ten onrechte opgeven van deelname aan een rit, dan zal het desbetreffende lid worden uitgesloten van verdere deelname aan de toercompetitie. 

Artikel 6)  De THORNSPIICK wisselbokaal zal altijd in eigendom van MTC THORNSPIICK blijven en zal in de bekerkast der Kampioenen geplaatst blijven. De naam en het jaartal van de toerkampioen zal in de officiële THORNSPIICK Wisselbokaal worden gegraveerd. Zijn naam zal voor altjd worden bijgeschreven op de Eregalerij der kampioenen!. 

Artkel 7) Door deel te nemen als lid aan een door MTC Thornspiick georganiseerde rit doe je[Text Wrapping Break]automatisch mee aan het toerkampioenschap. 

Artikel 8) Bij gelijk eindigen in punten zal degene als kampioen worden aangewezen die het meeste aantal  ritten heeft gereden. Daarbij geldt een weekend als 1 rit.   

  

  

© 2023