Theorieavond

Hallo een ieder

Binnenkort staat ons de jaarlijkse theorieavond weer te wachten. Dit wordt wederom een leuke uitdaging en wordt gehouden bij Café Petit-Restaurant Wolf.


(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Iedereen dus ook niet leden zijn van harte welkom, aanmelden is niet nodig. De inloop is vanaf 19:00 uur en de start van het theorie-examen is om 19:30 uur.

Hopelijk zien we velen van u op 29 februari a.s. tegemoet om samen met ons de kennis van de verkeersregels te testen, het examen wordt door Verkeersschool Dijkhuizen afgenomen en gecheckt.

Gelukkig hoeft niemand zijn rijbewijs in te leveren wanneer er geen voldoende wordt gescoord. 

De kosten zijn €3,- p.p. Dat is inclusief een heerlijk kopje koffie. 

Tot ziens namens het bestuur van de MotorToerClub Thornspiick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Search

Popular Posts

  • Huldiging toerkampioen 2023

    Tijdens de clubavond op 2 maart vond de huldiging plaats van de toerkampioen 2023. Op de eerste plaats eindigde, niet geheel onverwacht, Jan van Zeeburg. Bij alle gereden ritten was […]

  • Clubavond

    Nog even geduld en dan gaat het toerseizoen weer van start. Maar voordat het zover is, hebben we nog een gezellige avond gepland. Op 2 maart is het weer het […]

  • Theorieavond

    Hallo een ieder Binnenkort staat ons de jaarlijkse theorieavond weer te wachten. Dit wordt wederom een leuke uitdaging en wordt gehouden bij Café Petit-Restaurant Wolf.

Categories