Afscheid Gijs van de Brug

Afscheid van Gijs van de Brug als secretaris.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de MTC Thornspiick nam de voorzitter (Jan Maes) namens het bestuur en alle aanwezige leden afscheid van Gijs als secretaris, Gijs werd hartelijk bedankt voor zijn tomeloze inzet in al die jaren die Gijs vervulde als een van de bestuurders van de club.

Als dank overhandigde de voorzitter Gijs een envelop en aan mevrouw van de Brug een mooie bos bloemen. Het stokje van secretaris wordt doorgeven aan Joop Prins.

Na het afscheid hield de voorzitter een kleine toespraak en keek terug op een mooi seizoen met vele mooie Half-2 ritten en Dag-ritten en op het Hemelvaart weekend in Schotten Duitsland. Ook gaf de voorzitter aan dat wij in 2023 weer twee nieuwe leden hebben mogen ontvangen.

Na het officiële gedeelte werd het glas geheven op onze gezondheid en een mooi seizoen met vele veilige kilometers. Vervolgens genoten de aanwezige leden nog van een heerlijk hapje en drankje die mede aangeboden werd door Café Restaurant Wolf in Doornspijk.

Foto`s zijn gemaakt door Joop Prins.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Search

Popular Posts

Categories