Snertrit

Afgelopen zaterdag (4 nov) durfden Jan van Zeeburg, Jan en Bart Rens, Jan Maes en Peter Zwep de strijd met het voorspelde snertweer wel aan. Met Peter voorop werd de IJssel bij Wijhe overgestoken. Via leuke binnendoor weggetjes en terwijl het gestaag bleef regenen, gingen we bij Olst de IJssel weer over. De kortste weg richting huis van de voorzitter waar de snert al stond te dampen. Christiaan, Gijs, Gerrit van Wijhe en BertJan sloten zich ook aan en onder deoverkapping was het heerlijk genieten van een overheerlijke kop snert en natuurlijk roggenbroood met Zeeuws spek. Peter bedankt voor de mooie korte route en Jan en Wietske voor de overheerlijke snert. Helaas vergeten foto’s te maken.

Search

Popular Posts

  • Huldiging toerkampioen 2023

    Tijdens de clubavond op 2 maart vond de huldiging plaats van de toerkampioen 2023. Op de eerste plaats eindigde, niet geheel onverwacht, Jan van Zeeburg. Bij alle gereden ritten was […]

  • Clubavond

    Nog even geduld en dan gaat het toerseizoen weer van start. Maar voordat het zover is, hebben we nog een gezellige avond gepland. Op 2 maart is het weer het […]

Categories