Snertrit

Afgelopen zaterdag (4 nov) durfden Jan van Zeeburg, Jan en Bart Rens, Jan Maes en Peter Zwep de strijd met het voorspelde snertweer wel aan. Met Peter voorop werd de IJssel bij Wijhe overgestoken. Via leuke binnendoor weggetjes en terwijl het gestaag bleef regenen, gingen we bij Olst de IJssel weer over. De kortste weg richting huis van de voorzitter waar de snert al stond te dampen. Christiaan, Gijs, Gerrit van Wijhe en BertJan sloten zich ook aan en onder deoverkapping was het heerlijk genieten van een overheerlijke kop snert en natuurlijk roggenbroood met Zeeuws spek. Peter bedankt voor de mooie korte route en Jan en Wietske voor de overheerlijke snert. Helaas vergeten foto’s te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Search

Popular Posts

Categories

Tags

Er is nog geen inhoud om te tonen.